• Hashtag Details
    #bookish instagram hashtag, #bookish instagram tag photos in the page.
    @Impremix Edizioni @impremixedizioni instagram profile

    Impremix Edizioni(@impremixedizioni)

    Grazia tante per la bellissima recensione, hai colto tutte le intenzioni di questo libro, hai sicuramente fatto venire voglia a qualcuno di leggere questo splendido @laportadipinta with @instatoolsapp ・・・ 🎆 SEGNALAZIONE 🎆 Sapevate che un cane non riesce a mettere a fuoco quello che vede a una distanza inferiore a 50 centimetri? O che può percepire lo stato di salute nostro e dei suoi simili semplicemente dall'odore? No? Allora è il caso che vi presenti "Scritto da cane!!!" il libro in cui Gian Paolo Spaliviero dà voce al racconto di Chicca, la "quasi volpina". Questo romanzo, seppur breve, è ricco di preziose informazioni sui nostri amici a quattro zampe, curiosità, malattie e riferimenti storici allo stretto legame tra uomo e cane. Personalmente l'ho trovata una lettura molto interessante. Al di là della voce narrante, simpatica e vivace, e delle utili nozioni fornite, ho apprezzato questo libro per le critiche, neanche troppo velate, al comportamento e all'egocentrismo dell'uomo, che spingono il lettore a porsi qualche domanda.❓ Assegno quindi ben 4🌟/5 a "Scritto da cane!!!", di cui trovate la recensione completa sul blog (link in bio📰) e ringrazio @impremixedizioni per avermi dato l'occasione di leggere questa piccola #bookstagramfeatures #review #library #bookishfeatures #love #instaday #vscocam #instabook #booknerd #dog #bookstagrammer #bookstagram #books #literature #book #bibliophile #bookaholic #bookworm #vsco #booklover #monday #bookish #blog #instagood #instapic #igbooks #leggere #repost #bookporn

    • 4
    • 0
    • 22/01/2018
    @HIGH LADY OF THE NIGHT COURT @stormborn_reader instagram profile

    HIGH LADY OF THE NIGHT COURT(@stormborn_reader)

    Hola bonitxs🤗 Hoy os traigo un libro al que le tengo muchas expectativas ya que todo el mundo parece gustarle🤔❤Aunque tengo que admitir que mis expectativas han bajado pq cuando vi la película de Wonder woman no me gustó mucho, por lo que ahora mismo no me apetece leer a esta heroína 😔😣 ¿lo habéis #funkopop #like4like #delirium #unacortedenieblayfuria #libros #booklove #leighbardugo #booknerd #f4f #wonderwoman #bookstagram #feyre #juveniles #bibliophile #bookworm #bookstagramespaña #booklover #candlelover #bookish #acowar #booknow #rhysand #acomaf #acotar #bookporn

    • 7
    • 0
    • 22/01/2018
    @Sarah S @sarahs_reads instagram profile

    Sarah S(@sarahs_reads)

    And my Harry Potter obsession lives on!! Loving these stackable bracelets from @alexandani I have about 40 of these bracelets but can’t go a day without adding my Harry Potter collection to the stack. What are some bookish things you like to collection? I can’t be the only jewelry #harrypotteralexandani #bracelet #sortinghat #booklove #love #alexandanibangles #bangles #sugarskull #harrypotterforever #banglebracelet #bookstagram #alexandani #books #heart #book #platform9¾ #booklover #potter #stacks #bookish #jewelry #potterhead #daisey #braceletstacks #alexandaniharrypotter #harrypotter #bracelets

    • 4
    • 0
    • 22/01/2018
    @𝔸𝔹. @abreading_ instagram profile

    𝔸𝔹.(@abreading_)

    M o n d a y - J’ai une deja pleine à craquer mais j’avais quand même envie de m’acheter des livres. 🤷🏻‍♀️ Du coup, j’ai pris Six of Crows de Leigh Bardugo, No Home de Yaa Gaysi et pour finir The Girls de Emma #goodread #emmacline #leighbardugo #ilovebooks #booknerd #sorrynotsorry #reading #bookstagram #books #pal #bibliophile #bookworm #bookslover #bookshelf #bookphotography #bookish #nohome #yaagyasi #sixofcrows #igread #thegirls #igbooks

    • 1
    • 0
    • 22/01/2018
    @MidKnight Dreamer 🌙📚 @midknightdreamer instagram profile

    MidKnight Dreamer 🌙📚(@midknightdreamer)

    Usually I’m not fond of short stories, but Language of Thorns by @lbardugo was amazing. Not only were the stories great, but the artwork and the book itself were beautiful. #bookstagram #bookcrazy #book #books #bookworm #bookphoto #grishaverse #booklover #booklove #leighbardugo #bookphotography #bookish #languageofthorns #sixpfcrows

    • 1
    • 0
    • 22/01/2018
    @Moon Tales @the_moon_tales instagram profile

    Moon Tales(@the_moon_tales)

    🇬🇧New bracelet now available: HERMIONE! I'm so excited to offer this one, as she is my favorite witch😍 And I must say I'm a fan of this bracelet made of obsidian, tiger eye and goldstone! ➡Go check it out on my store (and her yourself one hehe) . 🇫🇷Nouveau bracelet disponible en boutique: HERMIONE! Et je l'adore!!!! Obsidienne, œil de tigre et pierre du soleil....un mélange parfait pour ma sorcière préférée ! Avec en plus le petit charm en forme de livre 📖. ➡Allez donc faire un tour en boutique pour en savoir plus et peut être vous faire plaisir #hermionegranger #hogwarts #goldstone #witch #creativity #livrestagram #harrypotterfandom #mala #instabook #malabracelets #hermione #crystals #etsy #bookishstuff #gryffindor #bookstagram #bookworm #bookish #hpfandom #jewelry #potterhead #creation #obsidian #etsyshop #harrypotter #tigereye #beads #bracelets

    • 2
    • 0
    • 22/01/2018
    @Bex -Twitter: itsoutofthebex 🐥 @outofthebex instagram profile

    Bex -Twitter: itsoutofthebex 🐥(@outofthebex)

    I stayed in bed a little longer this morning, just to read 📖☕️🍩 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ What are you looking forward to today? It can be something small, like wearing your favorite pair of whimsical socks, or getting home tonight so you can binge watch the latest episodes of your favorite show. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ I’m looking forward to the first sip of my second cup of tea ☕️🤗 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Have a wonderful day! 😘 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ . . . @preview.app #unitedbookstagram #momentslikethese #booksbooksbooks #igreads #darlingmovement #ofquietmoments #ilovebooks #finditliveit #calmversation #coffee #donut #flashesofdelight #bookstagram #reading #chasinglight #becauseofreading #morning #bibliophile #booklover #ipreview #bookphotography #hygge #bookish #booksandcoffee #happynow #pursuepretty #darlingdaily

    • 15
    • 0
    • 22/01/2018
    @ParabataiReviews ⚡➰ Chaos&Fae @parabataireviews instagram profile

    ParabataiReviews ⚡➰ Chaos&Fae(@parabataireviews)

    "I could feel the magic emanating from this book as soon as it touched my hands. It was the same kind of magic that comes with the first day of snow. The kind that is born from the first touch between two people in love. I hadn't felt such a thing from a book in such a long time I had almost forgotten it. This book reminded me of that wonderful feeling and of so much more." . . My full review of this incredible book is online now (check our bio for the link!) Oh, and if you're in need of some magic in your life, get this book as soon as you can 💜 Published in the UK on February 8th. . - #bookreviews #bookstagramit #newbooks #igreads #booknookstagram #bookishfeatures #booklove #ireadya #historicalfiction #bookstagrammer #thetoymakers #bookstagram #totalbooknerd #robertdinsdale #books #instabooks #bookworm #bookpic #book #booklover #bibliophile #toys #bookphotography #booknerdigans #bookish #blog #culturetripbooks #newreleases #bookstagramfeature #magicalrealism

    • 2
    • 0
    • 22/01/2018
    @Meilinda Candra W 💄📚📕🎧🎤🎶 @meilindacandraa instagram profile

    Meilinda Candra W 💄📚📕🎧🎤🎶(@meilindacandraa)

    Haiii guys, mulai hari ini aku barengan beberapa temen bookstagram mau adain nih. Siapa aja kakak - kakak kece itu?? Mereka adalah @yessielrismar @y0nea dan juga @devaaksara . Jadi sebenernya kami adalah team kedua yang bahas buku ini. Sebelumnya ini ada di akun - akun @hzziki.hw139 @eka_mardiana @booknivore @harmimi28_ Hari pertama seperti biasa, kita bahas Blurbnya dulu ya guys 😊😊 . . . 📖 "Manusia tidak bisa hidup sendiri; setiap buku membuka jendela dunia." . . 📖 Hidup A.J. Fikry jauh dari yang diharapkannya. Istrinya meninggal, penjualan di toko bukunya merosot tajam, dan hartanya yang paling berharga, koleksi puisi Poe yang langka, baru saja hilang dicuri. Pelan tapi pasti, A.J. Fikry menjauhkan diri dari semua orang di pulau Alice. Bahkan ia tidak lagi menemukan kegembiraan dari buku - buku di tokonya. Ia malah menganggap buku - buku itu sekadar penanda bahwa dunia telah berubah begitu cepat. Tetapi kemudian paket misterius muncul di tokonya. Paket itu kecil, meski bobotnya lumayan. Kemunculannya memberi A.J. kesempatan untuk membuat hidupnya lebih baik dan melihat semua hal dengan perspektif berbeda. Tak butuh waktu lama bagi orang - orang disekitar A.J. untuk menyadari perubahan dalam dirinya. Ia tak lagi pahit, buku kembali menjadi dunianya, dan semua hal berubah menjadi sesuatu yang tak ia duga akan terjadi dalam hidupnya. . . . Paket misterius? Kira - kira apakah itu??. . . . Dilihat dari blurbnya menarik banget kan guys? Ikutin terus progres buku ini ya. Jangan lupa intip juga akun - akun diatas #bookishindo #vscobooks #indobookstagram #booksofinstagram #bookaddict #bookreader #instabook #booknerd #indoreader #reader #kupastuntasajfikry #bookstagrammer #totalbooknerd #bookstagram #reading #bookishfeature #gramediapustakautama #books #bookworm #bookaholic #bibliophile #thestoriedlifeofajfikry #gabriellezevin #bookish #kisahhidupajfikry #booksphotography #bookishlove

    • 2
    • 0
    • 22/01/2018
    @Valery & her Books @valerytikappa instagram profile

    Valery & her Books(@valerytikappa)

    🇬🇧 Books are a uniquely portable magic. - Stephen King. Well guys, I actually want to experiment more with editing and different settings. When I asked on stories the majority of you decided to see more different photos besides the usual ones so yeah, I'm going to try! Of course, my theme is and will always be focused on books, don't worry. ❤ Let me know if you like the idea! 🇮🇹 Da qualche tempo a questa parte sto sperimentando nuovi set e nuovi modi di editare le foto, e credo sia finalmente giunto il momento di mostrarvi i miei risultati. 🙈 Le foto dall'alto continueranno a esserci naturalmente, sono un po' il mio marchio di fabbrica, ma, come la maggior parte di voi ha deciso dal sondaggio in stories, vedrete anche differenti pose! Intanto ditemi, spottate qualcosa di mai visto nel set della foto? 🙊 La meravigliosa tazza l'ho presa su @emp_italia (il link del sito è in bio) e domani uscirà il video unboxing in cui vi mostro tutto ciò che ho #libridaamare #harrypottermerchandise #readingislove #bookishfeatures #booklove #bookaccount #bookgasm #bookaddict #bookpile #bookstagramfeature #currentlyreading #bookdragon #totalbooknerd #bookstagram #libridaleggere #bookishfeature #becauseofreading #bookaholic #bookpassion #bookworm #booklover #booknerdigans #bookish #currentread #potterhead #lovebooks #bookpandemic #lettricecompulsiva #bookporn

    • 5
    • 0
    • 22/01/2018
    @Share Your First Page @share_your_first_page instagram profile

    Share Your First Page(@share_your_first_page)

    I tend to read multiple books at a time. Usually a series and an independant book. Currently my series is Outlander. I'm on book 3, Voyager, trying to get through it before September. #bookstagram #bibliophile #igreads #bookworm #booklove #bookish #ibelieveinbookfairies #shareyourfirstpage #goodreads #bookaddict #outlander #booknerd #poconobookfairy #igbooks

    • 1
    • 0
    • 22/01/2018
    @Maria @magnoliareads instagram profile

    Maria(@magnoliareads)

    Monday’s are meant for cozy blankets, tea and books!! And not just any book, but an intriguing, mystery filled book like 🕵️‍♂️ Sherlock!! Don’t you agree?! Who says we have to be at work when there’s a mystery to solve 😉 . . Happy Monday y’all!! #igreads #bookcovers #booksofinstagram #bookishfeatures #bookaddict #youngadult #ilovebooks #instabook #booknerd #sherlock #spring #sherlockholmes #ya #bookstagram #bibliophile #bookworm #bookcommunity #booknerdigans #booklover #tbr #bookphotography #bookish #igbooks #drwatson #readersofinstagram #221bbakerstreet #bookstagramfeature #bookporn

    • 3
    • 0
    • 22/01/2018