• Hashtag Details
  #korca instagram hashtag, #korca instagram tag photos in the page.
  @ @kozmetik.jadore instagram profile

  (@kozmetik.jadore)

  Portofol per meshkuj tashme ne super oferte nga 3500/1300leke😍 Porosit tani πŸ“²πŸ“² 0674475206 Dergsa ne gjithe shqiperine Tirane transportin falas ,Brenda dites Pagesa #permet #durres #saranda #tirana #porosit #albania #lac #skrapar #fushkruje #lezhe #gjirokaster #puke #berat #rreshen #korca #vlore #kuks #burrel #fier #rubik #kruje #shkoder #elbasan #tropoja #mirdita

  • 3
  • 0
  • 22/04/2018
  @ @fashion.jadore.tirana instagram profile

  (@fashion.jadore.tirana)

  Super oferta syze te polarizuara vetem per 1500 leke Porosit tani πŸ“²πŸ“² 0674475206 Dergesa ne gjithe shqiperine Tirane transportin falas ,Brenda dites Pagesa #permet #durres #saranda #tirana #albania #skrapar #puke #gjirokaster #berat #korca #fier #vlore #kuks #burrel #shkoder #elbasan #tropoja #mirdita #dibra

  • 7
  • 0
  • 22/04/2018
  @ @jadore.accessories.al instagram profile

  (@jadore.accessories.al)

  Furce per hapjen e make up-it Kylie teper cilesore dhe tashme ne super oferte! 😍 Porosisni online πŸ“²πŸ“² 0674475206 Dergesa ne gjithe Shqiperine Tirane transportin falas , brenda dites Pagesa #permet #durres #saranda #tirana #albania #skrapar #puke #gjirokaster #berat #korca #fier #vlore #kuks #burrel #shkoder #elbasan #tropoja #mirdita #dibra

  • 7
  • 0
  • 22/04/2018
  @ @jadore.accessories.al instagram profile

  (@jadore.accessories.al)

  ULJE ,ULJE πŸŽΊπŸŽΊπŸŽ‰πŸŽ‰ Duke filluar nga -50% - 80 % πŸƒπŸƒπŸ»β€β™€οΈ Porosit tani πŸ“²πŸ“² 0674475206 Dergesa ne gjithe Shqiperine Tirane transportin falas , brenda dites Pagesa #permet #durres #saranda #tirana #albania #skrapar #puke #gjirokaster #berat #korca #fier #vlore #kuks #burrel #shkoder #elbasan #tropoja #mirdita #dibra

  • 13
  • 0
  • 22/04/2018
  @ @kozmetik.jadore instagram profile

  (@kozmetik.jadore)

  Moonchild- Anastasia - paleye sysh per vetem 1500 leke. 😍 Porosisni online πŸ“²πŸ“² 0674475206 Dergesa ne gjithe Shqiperine Tirane transportin falas , brenda dites Pagesa #permet #durres #saranda #tirana #albania #skrapar #puke #gjirokaster #berat #korca #fier #vlore #kuks #burrel #shkoder #elbasan #tropoja #mirdita #dibra

  • 12
  • 0
  • 22/04/2018
  @ @blej.ora instagram profile

  (@blej.ora)

  πŸ’£ Cmimi: 20€ πŸ”˜ Super cilesi, multifunksional data aktive, varese dore dhurate πŸ”˜ Porosit ne insta-direct πŸ”˜ Posta falas brenda Kosovesβ € πŸ”˜ Shqiperi posta 3€ #permet #kosova #durres #blej #saranda #blejonline #tani #porositonline #porosit #tirana #albania #lac #prizren #ferizaj #online #gjirokaster #prishtine #puke #berat #rreshen #korca #vlore #burrel #fier #porosittaniπŸ“₯ #rubik #kruje #shkoder #elbasan #tropoja

  • 48
  • 1
  • 22/04/2018
  @ @fashion.jadore.tirana instagram profile

  (@fashion.jadore.tirana)

  ULJE ,ULJE πŸŽΊπŸŽ‰ Buzekuq mat, lapsa, rimela, penela per vetem 200 leke!!! πŸ’„πŸ’‹ Porosit tani πŸ“²πŸ“² 0674475206 Dergesa ne gjithe shqiperine Tirane transportin falas ,Brenda dites Pagesa #permet #durres #saranda #tirana #albania #skrapar #puke #gjirokaster #berat #korca #fier #vlore #kuks #burrel #shkoder #elbasan #tropoja #mirdita #dibra

  • 20
  • 0
  • 22/04/2018
  @ @kozmetik.jadore instagram profile

  (@kozmetik.jadore)

  1500 Leke Syzet e diellit jane te nevojshme ne cdo kohe πŸŒ©πŸŒ§πŸ‘“πŸŒžβ˜€οΈπŸŒ€πŸŒΈ Me xham organik dhe mbrojtje maksimale #permet #durres #saranda #tirana #porosit #albania #lac #skrapar #fushkruje #lezhe #online #gjirokaster #puke #berat #rreshen #korca #vlore #kuks #burrel #fier #rubik #kruje #shkoder #elbasan #tropoja #mirdita

  • 18
  • 0
  • 22/04/2018
  @ @kozmetik.jadore instagram profile

  (@kozmetik.jadore)

  Koha per ti shtuar ngjyrat veshjes suaj πŸ˜πŸŒΈπŸŒΊπŸŒ·πŸŒΉπŸ’πŸŒž Canta nga 3500 Leke behen 1500 Leke Porosit tani πŸ“²πŸ“² 0674475206 Dergesa ne gjithe shqiperine Tirane transportin falas ,Brenda dites Pagesa #permet #durres #saranda #tirana #albania #skrapar #puke #gjirokaster #berat #korca #fier #vlore #kuks #burrel #shkoder #elbasan #tropoja #mirdita #dibra

  • 30
  • 0
  • 22/04/2018
  @ @fashion.jadore.tirana instagram profile

  (@fashion.jadore.tirana)

  Blini nga Shtepia juaj. Te shpejt dhe te besueshem Porosit tani πŸ“²πŸ“² 0674475206 Dergsa ne gjithe shqiperine Tirane transportin falas ,Brenda dites Pagesa #permet #durres #saranda #tirana #porosit #albania #lac #skrapar #fushkruje #lezhe #gjirokaster #puke #berat #rreshen #korca #vlore #kuks #burrel #fier #rubik #kruje #shkoder #elbasan #tropoja #mirdita

  • 66
  • 1
  • 22/04/2018
  @ @jadore.accessories.al instagram profile

  (@jadore.accessories.al)

  Porosit tani πŸ“²πŸ“² 0674475206 Dergesa ne gjithe shqiperine Tirane transportin falas ,Brenda dites Pagesa #permet #durres #saranda #tirana #albania #skrapar #puke #gjirokaster #berat #korca #fier #vlore #kuks #burrel #shkoder #elbasan #tropoja #mirdita #dibra

  • 41
  • 0
  • 22/04/2018
  @ @fashion.jadore.tirana instagram profile

  (@fashion.jadore.tirana)

  Paleta konturi profesionale per vetem 1500 leke! 😍 Porosit tani πŸ“²πŸ“² 0674475206 Dergesa ne gjithe shqiperine Tirane transportin falas ,Brenda dites Pagesa #permet #durres #saranda #tirana #albania #skrapar #puke #gjirokaster #berat #korca #fier #vlore #kuks #burrel #shkoder #elbasan #tropoja #mirdita #dibra

  • 33
  • 0
  • 22/04/2018
  @ @jadore.aksesor__albania instagram profile

  (@jadore.aksesor__albania)

  Syzet e diellit nuk kane stine,ato nuk duhet tju mungojne asnje dite ! πŸ•Ά Me xham organik dhe filter mbrojtes Nga 3000 Leke /1500 Leke Porosit Tani 0674475206 #permet #durres #saranda #tirana #albania #lac #skrapar #fushkruje #lezhe #gjirokaster #puke #berat #rreshen #korca #vlore #kuks #burrel #fier #rubik #kruje #shkoder #elbasan #tropoja #mirdita

  • 43
  • 0
  • 21/04/2018